Нова начинаеща група по салса

Нова начинаеща група по салса

Posted on май 7, 2019

Дни: Петък – 19:30 часа
Инструктори: Вангел и Натали
Начало: 31.05.2019
Място на провеждане на курса: бул. Александър Стамболийски 51 ет.3
Цена за едно посещение – 7 лв., карти СОДЕКСО и МУЛТИСПОРТ
Телефон за записвания: 0888172698
Продължителност: 3 Месеца, след курса ще можете да изберете в коя от групите средно ниво в студиото да се присъедините. Предвиждат се часове по практика всяка събота от 19:00 до 20:00, в които да зададете Вашите въпроси или да упражните вече наученото 🙂
Крайна цел на курса е изграждането на двигателната култура при танцуване на салса. Партньорите се научават да подават и разпознават сигналите, нужни за воденето и следването в танца. Поставят се и се изчистват основни познания за салса танцуването в линия. Заучават се хореографии, включващи движения, които да бъдат приложени на практика. Всеки завършил курса ще може да импровизира и ползва свободно фигурите при посещение на организираните латино партита. Не на последно място курсът има за цел да обогати вашите познания за история на салса танците, музиката и културата на латино обществото.
Програмата е идеална за начинаещи, които имат желание да се научат да танцуват и да го направят възможно най – бързо 🙂 . Сега е вашият момент 🙂 . Подходяща е също така и за тези, които искат да опитат алтернативен на техния стил танцуване (преход от ЛА или Кюбан) . Най – важното е да се научим да се забавляваме заедно.

Post a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *